Nga Bota, 13 Maj 2023, 16:59

Kritikohet për (zh)veshjen, reagon Rita Ora: Jam e guximshme

XING

Kritikohet për (zh)veshjen, reagon Rita Ora: Jam e guximshme

Rita Ora njihet për stilin e saj ekstravagant në veshje duke guxuar shpeshherë me paraqitjet e saj. Por pikërisht eksperimentimi me pamjen ka sjellë edhe shumë kritika të cilave u është përgjigjur në një intervsitë të fundit për revistën “British Glamour”.

Kritikohet për (zh)veshjen, reagon Rita Ora: Jam e guximshme

“Kam kaluar gjithë karrierën time duke më gjykuar për atë që kam veshur, duke thënë. Ajo është shumë e zhveshur. Më duket mizogjini”.

Kritikohet për (zh)veshjen, reagon Rita Ora: Jam e guximshme

Rita shtoi se e ka admiruar gjithmonë Madonnën, kur bëhet fjalë për modën. “Ajo e dinte se jo të gjithë do të pajtoheshin me mënyrën se si vishej. Dhe gjithsesi e bëri. Unë e falënderoj për këtë, sepse më lejoi të jem më e guximshme”.

Kritikohet për (zh)veshjen, reagon Rita Ora: Jam e guximshme

Kritikohet për (zh)veshjen, reagon Rita Ora: Jam e guximshme

Kritikohet për (zh)veshjen, reagon Rita Ora: Jam e guximshme