Showbizz Shqiptar, 19 Shtator 2022, 23:53

Konkurrente në Dance With Me, Anita Haradinaj tregon si e la i shoqi të kërcejë

XING

Konkurrente në Dance With Me, Anita Haradinaj tregon si e la i shoqi

Bashkëshortja e ish-kryeministrit të Kosovës, Anita Haradinaj është një ndër konkurrentet e “Dance With me”. Sonte ishte puntata e parë e spektaklit dhe anëtarët e jurisë e ngacmuan në lidhje me pjësënmarrjen e saj.

Konkurrente në Dance With Me, Anita Haradinaj tregon si e la i shoqi

Ermal Mamaqi iu drejtua balerinit të saj me nota humoris uje i thënë “do të lutemi të gjithë për ty”.

Konkurrente në Dance With Me, Anita Haradinaj tregon si e la i shoqi

Nga ana e saj Alketa e ka pyetur gazetaren se si e mori “Komandanti” lajmin per pjesmarrjen e saj: “Si te la Rambo te vish ne DWM Anita Haradinaj?"

Anita: “Ka 23 vjet qe me mbeshtet dhe vazhdon ta beje. Perpara se te vija ketu i thashe, po sikur te ishe dashuruar me nje balerine, cfare do te kishe bere, sdo ta kishe martuar?!”.

Me kete batute i eshte pergjigjur gazetarja e njohur pyetjeve te kuriozeve.

Konkurrente në Dance With Me, Anita Haradinaj tregon si e la i shoqi

Konkurrente në Dance With Me, Anita Haradinaj tregon si e la i shoqi

Konkurrente në Dance With Me, Anita Haradinaj tregon si e la i shoqi