Nga Bota, 10 Prill 2023, 23:47

'Kjo pjeshkë është e imja', Maluma pozon me të dashurën

XING

'Kjo pjeshkë është e imja', Maluma pozon me të

Maluma po shijon pushimet me të dashurën e tij dhe nuk ka ngurruar të ndajë disa foto në Instagram.

'Kjo pjeshkë është e imja', Maluma pozon me të

Këngëtari i njohur ekspozoi të pasmet e të dashurës duke iu referuar fund shpinës së saj me mbishkrim: “Kjo pjeshkë është e imja”.

'Kjo pjeshkë është e imja', Maluma pozon me të

Maluma u lidh për herë të parë me stilisten Susana Gomez në fund të vitit 2020.

'Kjo pjeshkë është e imja', Maluma pozon me të

Asnjëri prej tyre nuk ka folur publikisht për romancën.

'Kjo pjeshkë është e imja', Maluma pozon me të