Showbizz Shqiptar, 19 Mars 2023, 17:37

Kiara pas natës me Luizin: Se mos kujtojnë që bëmë gjë

XING

Kiara pas natës me Luizin: Se mos kujtojnë që bëmë

Kiara dhe Luizi kaluan mbrëmë një natë romantike. Kjo mbrëmje ishte falë Kiarës, e cila kishte kërkuar t'i bënte një surprizë Luizit. 

Kiara pas natës me Luizin: Se mos kujtojnë që bëmë

Çifti pati mundësinë të kalojë disa momente intime larg banorëve të tjerë, edhe pse u frenuan nga prania e kamerave.

Kiara pas natës me Luizin: Se mos kujtojnë që bëmë

Në mëngjes teksa Luizi mbuloi me batanije kokën e tij dhe të Kiarës, kjo e fundit u shpreh se ka frikë mos publiku kujton se bënë diçka.

Kiara pas natës me Luizin: Se mos kujtojnë që bëmë

Megjithatë përveç puthjeve e përkëledhjeve nuk pati asgjë më shumë...

Kiara pas natës me Luizin: Se mos kujtojnë që bëmë

Kiara pas natës me Luizin: Se mos kujtojnë që bëmë