Showbizz Shqiptar, 17 Mars 2023, 10:15

Kiara i kërkon (sërish) hapësirë Luizit

XING

Kiara i kërkon (sërish) hapësirë Luizit

Luizi dhe Kiara janë sqaruar pas një debati që këngëtari kishte me Armaldon dhe Kristin. Kiara i ka kërkuar që të mos bëhet i bezdisshëm dhe t’iu lërë njerëzve hapësirën e tyre.

Kiara i kërkon (sërish) hapësirë Luizit

Luizi e ka pyetur se cilin prej banorëve po bezdis dhe moderatorja ka habitur me përgjigjen. Kiara i ka thënë se ai nuk i lë hapësirë asaj dhe i kërkoi të mbajë distancë sepse sipas saj, po i “merret” fryma.

Kiara i kërkon (sërish) hapësirë Luizit

Ajo i ka kërkuar dhe një herë tjetër Luizit që të mos ndërhyjë në çdo moment, pasi në këtë mënyrë po e lodh atë. Luizi duket se e ka mirëkuptuar dhe dyshja janë përqafuar në fund.