Showbizz Shqiptar, 21 Qershor 2022, 16:24

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur: Nuk kam punë tjetër, mjaft me...

XING

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur:

Beatrix Ramosaj ka reaguar për herë të parë pas komenteve se dy këngët e saj të fundit, “Ma shumë se ti” dhe “Vonë” kanë qenë dedikim për Donald Veshajn.

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur:

Në një video live me Fifin këngëtarja ka sqaruar se këngët kanë qenë të shkruara më parë dhe se nuk kanë lidhje me historinë e saj.

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur:

Beatrix: Meqë më erdhi rasti, këto dy këngët e fundit që kam publikuar kanë qenë të shkruara më parë. Nuk kam pse të jap shpjegime, shpjegimet po i jepni vetë ju. Nëse do të jetë aty që e kam shkruar tekstin unë, atëherë flasim bashkë.

Fifi: Madje kënga “Ma shumë se ti” do të ishte e një artisti tjetër por nuk është bërë nga ajo. Informacion i sigurt!

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur:

Beatrix: Kështu që mjaft folët budallalliqe! Nuk është emri im aty, nuk ia dedikoj askujt.

Teksa një ndjekës i ka shkruar “gënjen”, Beatrix është përgjigjur: S’kam punë tjetër të gënjej, më kanë mbaruar të gjitha punët.

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur:

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur:

Këngët e saj janë dedikim për Donaldin? Beatrix flet hapur: