Showbizz Shqiptar, 14 Maj 2022, 16:10

'Kam gjetur dashurinë' Stefi në një lidhje te re pak vite pas humbjes së gruas

XING

'Kam gjetur dashurinë' Stefi në një lidhje te re pak

Bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur Stefi Prifti në Dhjetor të vitit 2015 u nda nga jeta. 7 vite pas këtij momenti të hidhur në jetën e tij, Stefi ka deklaruar për herë të parë se ka nisur një lidhje të re, i ftuar në "Glamour zone".

'Kam gjetur dashurinë' Stefi në një lidhje te re pak

Ester Bylyku: Në një të ardhme, ndoshta të largët, ndoshta të afërt, a je i hapur për ta gjetur sërish dashurine?

Stefi Prifti: Mendoj se e kam gjetur.

Ester Bylyku: Kjo do të thotë që Stefin e kemi në një lidhje..

Stefi Prifti: Po

'Kam gjetur dashurinë' Stefi në një lidhje te re pak

Në vazhdim të intervistës në 'Glamour Zone', Endri rrëfeu dhe porosinë e fundit të bashkëshortes së ndjerë, e cila i kërkoi të vazhdonte jetën e tij dhe të kujdesej për vajzat.

'Kam gjetur dashurinë' Stefi në një lidhje te re pak