Nga Bota, 9 Mars 2023, 17:30

Jennifer Lopez thotë se nuk ka bërë kurrë botoks

XING

Jennifer Lopez thotë se nuk ka bërë kurrë botoks

Jennifer Lopez po akuzohet se ajo po abuzon me botoksin. Në përgjigje të kësaj situate, diva vendosi të mos heshtë dhe iu përgjigj komenteve negative që mori.

Jennifer Lopez thotë se nuk ka bërë kurrë botoks

Në emisionin ‘El gordo y la flaca’, drejtuesit treguan një moment të tensionuar që përjetoi JLo me një ndjekës i cili i tha se dukej qartë se kishte botoks në fytyrë.

Jennifer Lopez thotë se nuk ka bërë kurrë botoks

“Një ndjekës guxoi t’i thoshte se kishte bërë shumë botox dhe diva iu përgjigj shpejt duke i thënë se ajo ka thënë miliona herë se kjo është fytyra e saj dhe se nuk ka bërë kurrë botox apo operacion”, tha një nga prezantueset.

Jennifer Lopez thotë se nuk ka bërë kurrë botoks

Të qenit e disiplinuar në dietën e saj e ka bërë JLo të duket e mrekullueshme në moshën 53-vjeçare.

Jennifer Lopez thotë se nuk ka bërë kurrë botoks

Jennifer Lopez ha ushqim të shëndetshëm dhe dieta e saj përbëhet nga proteina me cilësi të lartë dhe ushqime të freskëta dhe organike të pasura me lëndë ushqyese, zbuloi Karina Banda. Ajo konsumon vetëm 1400 kalori në ditë dhe fillon me një smoothie me çokollatë të bërë me qumësht quinoa dhe ujë.

Përveçse ushqehet mirë, këngëtarja edhe stërvitet dhe një pjesë të madhe të jetës i ka kushtuar kërcimit.

Jennifer Lopez thotë se nuk ka bërë kurrë botoks