Showbizz Shqiptar, 2 Gusht 2022, 10:38

'Je zbukuruar shumë, ndonjë çun?', Aurela Gaçe i përgjigjet dyshimeve për pritje të ëmbël

XING

'Je zbukuruar shumë, ndonjë çun?', Aurela Gaçe

Ndjekësit e Aurela Gaçes kanë hedhur dyshimet se këngëtarja mund të jetë në pritje të ëmbël dhe shkak është bërë nuri që i ka rënë kohët e fundit. 

'Je zbukuruar shumë, ndonjë çun?', Aurela Gaçe

“Je zbukuruar shumë, ndonjë çun apo llafe janë?”, i shkruan një ndjekëse ndërsa këngëtarja u përgjigj me shaka se “e mban burri mirë”.

'Je zbukuruar shumë, ndonjë çun?', Aurela Gaçe

Më pas për të sqaruar edhe të gjitha dyshimet, ajo la të kuptohej se për momentin nuk po zgjeron familjen.

'Je zbukuruar shumë, ndonjë çun?', Aurela Gaçe

“Më mban burri mirë prandaj. Bukuria është relative, me shije, me momente. Unë ndihem mirë edhe atë e reflektoj. Kaq”, shkruan Aurela.

'Je zbukuruar shumë, ndonjë çun?', Aurela Gaçe