Showbizz Shqiptar, 16 Gusht 2022, 09:59

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë për Einxhelin dhe Dagzin

XING

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë

Einxhel Shkira konfirmoi dje lajmin e ëmbël se ajo dhe Dagz do të bëhen prindër për herë të parë. Lajmi kishte disa javë që qarkullonte dhe e para që e zbuloi ishte Beatrix Ramosaj me një status në Twitter. Asokohe Einxheli i hodhi poshtë lajmet, por tani që e bëri publike, nuk ka munguar një urim nga Beatrix.

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë

“Urime për dy nga njerëzit e mi më të preferuar në të gjithë botën. Zemra ime po qesh tani. Ju do të jeni prindërit më të mirë dhe unë premtoj se do të jem tezja më e mire”, shkruan këngëtarja.

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë

Ishte ajo që ia zbuloi shtatzëninë, Beatrix ka dy fjalë