Showbizz Shqiptar, 23 Janar 2023, 15:55

I kanë dhënë fund lidhjes, por Zerka i nxjerr sekretin Ronela Hajatit

XING

I kanë dhënë fund lidhjes, por Zerka i nxjerr sekretin Ronela

Young Zerka ishte së fundmi i ftuar në emisionin "Zemër Luana". Ai u vendos përballë një loje ku duhet të zbulonte nga një sekret për secilin personazh që i shfaqej.

I kanë dhënë fund lidhjes, por Zerka i nxjerr sekretin Ronela

Në ekran u shfaq Ronela Hajati dhe Zerka hezitoi të përgjigjej duke thënë se nuk i di asnjë sekret. Mirëpo, duke qenë se ai nuk konsumonte dot alkool (dënimi nëse nuk përgjigjej), këngëtari tha: Ajo ka frikë qentë.

I kanë dhënë fund lidhjes, por Zerka i nxjerr sekretin Ronela

Kujtojmë se dyshja kanë qenë në një lidhje dashurie, e cila mori fund muaj më parë për arsye që nuk dihen.

I kanë dhënë fund lidhjes, por Zerka i nxjerr sekretin Ronela