Showbizz Shqiptar, 21 Maj 2022, 21:20

Fotot nga paparazzi: Vështirë për t’u njohur, Adi Krasta shfaqet rrugëve të Tiranës

XING

Fotot nga paparazzi: Vështirë për t’u njohur, Adi Krasta

Gjithmonë jemi mësuar ta shikojmë Adi Krastën të veshur me kostumin e tij “klasik” dhe syzet që e karakterizojnë, por moderatori është shfaqur së fundmi ndryshe dhe duhet të themi se vështirë që të njihet në rrugë.

Fotot nga paparazzi: Vështirë për t’u njohur, Adi Krasta

Në fotot e shkrepura nga paparazzi i "Panorama", Adi është shfaqur në rrugët e Tiranës i veshur sportiv, me një palë pantallona të shkurtra verore dhe pa syzet e tij.

Fotot nga paparazzi: Vështirë për t’u njohur, Adi Krasta

Krasta tashmë moderon programin e njohur “A Show” me të ftuar personazhe nga fusha të ndryshme.

Fotot nga paparazzi: Vështirë për t’u njohur, Adi Krasta