Aktualitet, 20 Nëntor 2022, 13:09

Foto/ Bie bora e parë në Shqipëri për këtë vit

XING

Foto/ Bie bora e parë në Shqipëri për këtë vit

Ditën e sotme kanë rënë reshjet e para të dëborës në vend, konkretisht në Qafë Thore. Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se temperatura shënon 4 °C.

Foto/ Bie bora e parë në Shqipëri për këtë vit

Qarkullimi kryhet pa probleme, mjetet dhe punëtorët janë në terren, në gatishmëri për çdo situatë.

Burimi: Abc News

Foto/ Bie bora e parë në Shqipëri për këtë vit