Showbizz Shqiptar, 22 Shtator 2022, 15:53

Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin

XING

Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin

Flori Gjini ka munguar ditën e sotme në emisionin “Shqipëria Live” ku jemi mësuar ta shikojmë çdo ditë.

Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin

Sipas “Kryefjala.com” moderatori ka vendosur të largohet nga Top Channel. Bëhet me dije se Flori ka qenë këto kohë në negociata të vazhdueshme me drejtuesit e Top Media më të cilët duket se nuk ka rënë dakort.

Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin

Më shumë detaje nuk janë zbuluar ende dhe se dimë ku do ta shohim tani moderatorin.

Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin

Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin

Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin