Showbizz Shqiptar, 19 Qershor 2022, 17:56

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

XING

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Dita e djeshme ishte shumë e veçantë për Jonidën dhe Besnikun sepse vajza e tyre Emi festoi dy vjetorin. Dyshja i organizuar një festë përrallore, pamjet nga e cila i kanë zbuluar vetëm së fundmi.

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Vogëlushja shfaqet e veshur me një fustan të bardhë duke shijuar festën e saj të mbushur plot me tullumbace. Ajo ka marrë si dhuratë një makinë lodër të kuqe.

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Torta e ditëlindjes ka qenë me motiv “Finding Nemo”, nëse iu kujtohet peshku i vogël i kuq. Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme:

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit

Festoi 2 vjetorin, pamje nga festa përrallore e Emit