Showbizz Shqiptar, 4 Gusht 2022, 17:01

Ermal Meta rrëfen fëmijërinë e vështirë: Nuk do ta fal kurrë babain tim

XING

Ermal Meta rrëfen fëmijërinë e vështirë: Nuk do ta

Ermal Meta ka folur së fundmi në një intervistë për Oggi, ku ka folur për problemin shëndetësor që pati dhe gjithashtu u ndal në kohën kur jetonte në Shqipëri, e cila përkon me regjimin komunist. Ermali u shpreh se nuk do e falë kurrë babain e tij që e la vetëm në ato vite të tmerrshme.

Ermal Meta rrëfen fëmijërinë e vështirë: Nuk do ta

“Periudha më e vështirë ishte nga rënia e regjimit, në 1991, deri kur u largova në 1994: dhunë, krim, vdekje në rrugë, një ndjenjë rreziku për të cilën nuk e kisha bërë. Nuk do ta fal kurrë babanë tim, i cili na la vetëm në ato vite të tmerrshme”, u shpreh këngëtari.

Ermal Meta rrëfen fëmijërinë e vështirë: Nuk do ta

Ermali shpjegoi për fansat e tij edhe problemin shëndetësor me të cilin është përballur këto kohë. Ai u shpreh se i erdhi keq për vendimin që mori për anulimin e dy koncerteve, por ishte i nevojshëm.

Ermal Meta rrëfen fëmijërinë e vështirë: Nuk do ta

“Më është dashur të pezulloj disa aktivitete pune që të mund të hetoj shkaqet dhe më erdhi keq, por ishte e nevojshme. Për fat të mirë, me një trajtim të synuar dhe të papritur, gjithçka shkoi mirë. Në fund nuk ishte asgjë shqetësuese", tha Ermali.

Ermal Meta rrëfen fëmijërinë e vështirë: Nuk do ta