Showbizz Shqiptar, 19 Shtator 2022, 22:40

Ermal Mamaqi: Ka shume djem qe do te donin te lageshin nga Arta Nitaj

XING

Ermal Mamaqi: Ka shume djem qe do te donin te lageshin nga Arta Nitaj

Arta Nitaj është një ndër konkurrentet e “Dance With Me” që startoi këtë të hënë. Performanca e saj kishte si fabul flirtin mes një djali dhe një vajze në një klub.

Ermal Mamaqi: Ka shume djem qe do te donin te lageshin nga Arta Nitaj

Në fund të performancës Arta i derdhi balerinit të saj një gotë me ujë. Anëtari i jurisë, producenti dhe aktori i njohur Ermal Mamaqi nuk e kurseu një batutë.

Ermal Mamaqi: Ka shume djem qe do te donin te lageshin nga Arta Nitaj

“Ka shumë djem që do të donin të lageshin nga Arta”, tha ai.

Ermal Mamaqi: Ka shume djem qe do te donin te lageshin nga Arta Nitaj

Ermal Mamaqi: Ka shume djem qe do te donin te lageshin nga Arta Nitaj

Ermal Mamaqi: Ka shume djem qe do te donin te lageshin nga Arta Nitaj