Showbizz Shqiptar, 20 Nëntor 2022, 23:19

Emocionuese, momenti kur Einxhel i tha prindërve të Dagz se do të bëhen gjyshër

XING

Emocionuese, momenti kur Einxhel i tha prindërve të Dagz se do të

Einxhel Shkira dhe Dj Dagz shumë shpejt do të bëhen prindër për herë të parë. Së fundmi, Einxhel ka publikuar në Youtube momentin kur i thanë prindërve dhe motrës së Dagz se do të bekohen me një fëmijë.

Çifti kishte zgjedhur një mënyrë shumë të veçantë përmes një letre dhe disa arushave. Të gjithë janë emocionuar shumë dhe janë gëzuar pafund, duke përqafuar njëri-tjetrin.