Showbizz Shqiptar, 6 Gusht 2022, 11:50

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te 'Kepi i Tundimeve' humbin 2 mijë euro

XING

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Konkurrentët humbën 2000 eurot e para në shtëpinë e Kepit të Tundimeve, pasi thyen rregullat. Arsyeja është një lodër sek*i.

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Ndërsa të dhjetë konkurrentët u mblodhën në dhomën e ndenjes për të gjetur fajtorin, të gjithë u çuditën kur mësuan se ajo ishte Efi.

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Fillimisht të gjithë kujtonin se i përket Ornelës, pasi ajo tha se e gjeti në pishinë. Efi tha se donte të bënte një shaka me ta dhe prandaj e kishte marrë me vete, ndërsa provokimet nuk munguan nga djemtë.

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Humbja e 2 mijë eurove u prit me humor dhe ironi mes të gjithëve, edhe pse shuma s’është aspak e vogël.

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te

Efit i gjejnë lodër për të rritur, konkurrentët te