Showbizz Shqiptar, 17 Shtator 2022, 12:12

Efi dhe Fationi flasin për ndjenjat që kanë krijuar mes tyre

XING

Efi dhe Fationi flasin për ndjenjat që kanë krijuar mes tyre

"Kepit të Tundimeve" mbaroi dhe në puntatën e fundit Efi nuk e ka humbur rastin për të diskutuar me Fationin rreth marrëdhënies mes njëri-tjetrit. Efi i ka shprehur Fationit se ndihet shumë mirë kur është me të dhe i përcjell shumë pozitivitet. Nga ana tjetër Fationi është shprehur se mes tyre ka një kimi dhe kalojnë kohë të bukura bashkë.

Efi dhe Fationi flasin për ndjenjat që kanë krijuar mes tyre

Fationi: Kur ke një mik, mikeshë që e njeh aty brenda është më ndryshe, më mirë.

Efi: Ja kjo është gjë e mirë, unë këtë kam kuptuar me ty se ndihem shumë mirë kur rri me ty, më bën të qesh, nuk mërzitem.

Fationi: Kemi ndarë shumë kohë bashkë, por je pozitive ça të them unë, je njeri i mirë. Gjetëm atë kiminë me njëri-tjetrin, kaluam bukur.

Efi:  Ti je nga këta njerëzit që nuk i shprehin ndjenjat me sa duket.

Fationi: Unë s’jam shumë i fjalës por i shpreh në çfarëdolloj aspekti me vepra.