Showbizz Shqiptar, 18 Shtator 2022, 10:59

Eduarti dhe Joni bashkë në Londër, Arbana fillon të ndihet 'xheloze' (Pamje)

XING

Eduarti dhe Joni bashkë në Londër, Arbana fillon të ndihet

Teksa Arbana po kujdeset për Zoin dhe Diellin, Eduarti ndodhet në Londër me djalin e saj Jonin. Regjisori ka publikuar foto në rrjete sociale duke treguar se po kalojnë për bukuri në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Eduarti dhe Joni bashkë në Londër, Arbana fillon të ndihet

Gjatë një bisede me ndjekësit në rrjete sociale, Arbana ka treguar se ndihet "xheloze". "Ndihesh xheloze që Edi dhe Joni po bëjnë qejf në Londër?", e ka pyetur një ndjekës.

Eduarti dhe Joni bashkë në Londër, Arbana fillon të ndihet

“Shumë (kur shkojnë në vendet e mia të preferuara si ky këtu). Jo dhe aq për Edin tani që po mban radhë në çdo lodër të Ledolandit. Megjithatë, më mungojnë”, është përgjigjur Arbana.

Eduarti dhe Joni bashkë në Londër, Arbana fillon të ndihet

Eduarti dhe Joni bashkë në Londër, Arbana fillon të ndihet

Eduarti dhe Joni bashkë në Londër, Arbana fillon të ndihet