Showbizz Shqiptar, 23 Qershor 2022, 17:49

Dua Lipa përfundon në gjykatë

XING

Dua Lipa përfundon në gjykatë

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Dua Lipa ka përfunduar në gjykatë për një foto të postuar në Instagram. Fotografi Robert Barbera e ka hedhur në gjyq Duan me pretendimin se këngëtarja ka shkelur të drejtën e autorit duke e postuar këtë foto pa lejen e tij.

Dua Lipa përfundon në gjykatë

Bëhet fjalë për një foto të bërë nga Roberti në korrik të vitit 2018 ku Dua shfaqet e veshur me të zeza duke ecur në rrugë.

Dua Lipa përfundon në gjykatë

“Pa leje ose autorizim nga paditësi, i pandehuri zgjodhi, kopjoi dhe shfaqi vullnetarisht secilën nga fotografitë e mbrojtura nga e drejta e autorit të paditësit”, thuhet në padi.

Dua Lipa përfundon në gjykatë

Kjo nuk është hera e parë që Dua paditet për një foto pasi edhe vitin e kaluar bëri të njëjtën gjë.

Dua Lipa përfundon në gjykatë

Dua Lipa përfundon në gjykatë