Showbizz Shqiptar, 13 Maj 2022, 22:34

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga ‘Përputhen’

XING

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga

Sot ishte puntata e fundit e “Përputhen” ku dy motrat, Laureta dhe Rrushja, dolën beqare nga programi.

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga

“Nuk do dilni sot me një djalë, por do dilni përdore me njëra-tjetrën. Kënaqësi është dhe kjo”, iu tha Bora Zemani.

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga

Dy vajzat nuk i kursyen falenderimet për produksionin, për moderatoren dhe opinionistin.

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga