Showbizz Shqiptar, 5 Tetor 2022, 23:25

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën, reagon Semi: Nuk dua të flas se...

XING

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,

Në “Më lër të flas”, Donaldi tregoi se pasi la shtëpinë e “Big Brother VIP”, kontaktoi Semin dhe i kërkoi ndihmë për t’u pajtuar me Borën. 

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,

“Takova 4-5 herë Semin. Shumë e lodhshme, o Zot i madh sa më ka lodhur. Shumë punë, derisa tha shkruaji vet se më plase”, rrëfeu Donaldi.

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,

Ndërkohë, e pyetur sot në “Goca dhe Gra”,  Semi tha se tashmë çdo gjë i përket çiftit dhe ajo nuk do të flasë më situatën e tyre.

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,

“Nuk dua ta flas  se u takon atyre për të folur dhe jo mua. Është gjë shumë personale dhe u takon atyre", tha Semi.

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,