Showbizz Shqiptar, 14 Maj 2022, 23:48

Donaldi ofendon rëndë Beatrix Ramosajn

XING

Donaldi ofendon rëndë Beatrix Ramosajn

Në puntatën e fundit të "Më lër të flas" vëllezërit Veshaj ironizuan fenomenin "Dubai Porta Potty", ku vajza të famshme shkojnë në Dubai dhe përdoren si “tualete humane". Në këmbim të pagesës ato lejojnë që persona të tjerë te kryejnë “nevojat personale” mbi to. 

Donaldi ofendon rëndë Beatrix Ramosajn

Për të gjithë ju që e humbët, Donaldi hodhi një goxha thumb, ofendues, për këngëtaren Beatrix Ramosaj, e cila shkoi në Dubai kur ai ndodhej në Big Brother VIP.

Donaldi ofendon rëndë Beatrix Ramosajn

"Në momentin që unë kam qenë në Big Brother, unë di që ti ke shkuar në Dubai dhe pa punë ishe", i tha ai Romeos. 

Minuti 7:19

Donaldi ofendon rëndë Beatrix Ramosajn

Donaldi ofendon rëndë Beatrix Ramosajn

Donaldi ofendon rëndë Beatrix Ramosajn