Showbizz Shqiptar, 21 Shtator 2022, 22:34

'Do t'i nxjerr të gjitha për ty', sherr mes Xhenit dhe Edës: Pusho o idiote, debile

XING

'Do t'i nxjerr të gjitha për ty', sherr mes Xhenit dhe

Dy konkurrentet e "Përputhen", Xheni dhe Eda janë përplasur keq me njëra-tjetrën gjatë puntatës së sotme. Eda ka deklaruar se ka disa informacione për Xhenin dhe kjo e fundit tha se do e ndjekë në rrugë ligjore çështjen pasi sipas saj Eda e ka akuzuar pa të drejtë.

'Do t'i nxjerr të gjitha për ty', sherr mes Xhenit dhe

Eda: Kujdes me mua se t’i nxjerr të gjitha. Kam informacione për ty

Xheni: Pusho moj pusho. Pusho o idiote, debile

Eda: Kjo është Xheni të dashur miq

Xheni; Tregoji pra informacionet, tregoji, jepi hajde

Eda: Do i tregoj të gjitha

Xheni: Po t’pres

Eda: E di shumë mirë ti ça di unë për ty, do i shpërndaj t’gjitha, do i tregoj produksionit

Xheni: Unë s’e di fare ça di ti për mua, mezi pres t’i dëgjoj. Do të pres të flasësh ose do ta ndjek në rrugë ligjore.

'Do t'i nxjerr të gjitha për ty', sherr mes Xhenit dhe