Showbizz Shqiptar, 22 Shtator 2022, 09:33

Dasma po vjen, por a do e marrë Armina mbiemrin Berisha? Përgjigjet blogerja

XING

Dasma po vjen, por a do e marrë Armina mbiemrin Berisha? Përgjigjet

Mbrëmjen e djeshme në “Goca dhe Gra” Armina zbuloi detaje të tjera nga dasma me Shkëlzenin. Ajo tregoi se do t’i japë fund beqarisë këtë fund shtatori, por a do të marrë mbiemrin Berisha?

Dasma po vjen, por a do e marrë Armina mbiemrin Berisha? Përgjigjet

Armina zbuloi se dhe pasi të martohet me Shkëlzenin do të mbajë mbiemrin e saj, Mevlani.

Dasma po vjen, por a do e marrë Armina mbiemrin Berisha? Përgjigjet

“Javës tjetër do jesh si zonja Berisha, do na vish në studio”, i tha Dalina. “Jo do të vij zi zonja Mevlani. Do të vazhdoj të jem zonja Mevlani", u përgjigj Armina.

Dasma po vjen, por a do e marrë Armina mbiemrin Berisha? Përgjigjet

Dasma po vjen, por a do e marrë Armina mbiemrin Berisha? Përgjigjet

Dasma po vjen, por a do e marrë Armina mbiemrin Berisha? Përgjigjet