Showbizz Shqiptar, 17 Shtator 2022, 16:52

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë

XING

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë

Bora dhe Donaldi përpiqen ta shijojnë romancën e tyre jashtë vëmendjes së mediave e publikut, por pa sukses. Dyshja nuk i shpëtojnë dot paparacëve kudo që shkojnë.

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë

Vetëm së fundmi ato janë kapur mat duke darkuar në Prishtinë. Bora dhe Donaldi shihen të dy me kapele dhe të buzëqeshur. 

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë

"Paparaci" ka siguruar foto të tyre, të cilat mund t'i shikoni më poshtë:

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë

Bora dhe Donaldi kapen mat duke darkuar në Prishtinë