Aktualitet, 20 Maj 2023, 00:42

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy kushërinj dhe vëllezër

XING

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Binjakët ndajnë një lloj lidhjeje të veçantë që është më e thellë se vëllezërit e motrat normale. Një grup binjakësh identikë e ka çuar termin identik në një nivel tjetër, pasi ata arritën së bashku shumë nga pikat kryesore të jetës!

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Brittany dhe Briana janë motra binjake identike. Ato të dyja jetojnë së bashku në shtëpinë e tyre në Virxhinia. Brittany dhe Briana janë aq identike sa është jashtëzakonisht e vështirë t’i dallosh!

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Përveç që jetojnë në të njëjtën shtëpi, ato bëjnë edhe jetë praktikisht identike. Binjaket gjithmonë postojnë foto të tyre në rrjetet sociale të veshura me të njëjtat veshje.

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Brittany dhe Brianna shkuan në një festival binjakësh në vitin 2017, ku takuan një grup tjetër binjakësh identikë, Josh dhe Jeremy Salyer.

Ata e pëlqyen njëri-tjetrin dhe filluan të takoheshin çift.

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Marrëdhëniet e tyre po shkonin shumë mirë dhe Josh dhe Jeremy donin t'i çonin gjërat në hapin tjetër.

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Të dy vëllezërit vendosën të propozojnë. Nuk është çudi që ata propozuan në të njëjtën kohë. Në të njëjtën kohë kanë ndodhur edhe dasmat e tyre. Ata bënë një ceremoni të përbashkët ku dy grupet e binjakëve u martuan me njëri-tjetrin. Ata filluan fazën tjetër të jetës së tyre në të njëjtën kohë.

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Historia e çmendur vazhdoi kur Brittany dhe Briana njoftuan se ishin shtatzënë në të njëjtën kohë!

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Motrat do të lindnin shumë afër njëra-tjetrës. Brittany dhe Briana sollën në jetë djem.

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy

Ata i quajtën djemtë e tyre Jett dhe Jax.  Djemtë e vegjël nuk janë thjesht kushërinj siç mund të mendojnë disa!

Duke qenë se të dy prindërit e tyre janë binjakë identikë, ata janë bërë me të njëjtën ADN. Një test i ADN-së i fëmijëve ka treguar se gjenetikisht, ata janë të dy vëllezër dhe kushërinj!

Binjaket martohen me binjakë dhe lindin djem që janë të dy