Showbizz Shqiptar, 21 Maj 2023, 18:30

Bëri dush nudo në BBV, Qetsori tregon ç'i tha bashkëshortja

XING

Bëri dush nudo në BBV, Qetsori tregon ç'i tha

Pas hyrjes së tij në “Big Brother VIP”, Qetsori mori vëmendjen me veprimet e tij dhe një ndër to ka qenë larja në dush nudo përpara kamerave.

Së fundmi ish-banori ka qenë i ftuar në “Se Luan Topi” ku u pyet nëse mori ndonjë kritikë nga bashkëshortja për lojën e tij në spektakël, ai tha se nuk i kishte pëlqyer larja nudo në dush.

“Në fillim më ka thënë që nuk ishte e nevojshme një dush në atë mënyrë siç e bera po dhe une e kisha një motiv, jo vetem se askush nuk e kishte guximin ta bënte, por mendova duke qenë si një shtëpi të çkompleksohemi pse jo në dush të lahemi si në shtëpi…”- u shpreh ai.