Showbizz Shqiptar, 20 Qershor 2022, 15:29

Beqarë, plazh dhe bikini, zbulohet kur do të fillojë 'Kepi i Tundimeve'

XING

Beqarë, plazh dhe bikini, zbulohet kur do të fillojë 'Kepi i

Olsa Muhameti ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku mes të tjerash ka treguar se kur do të fillojë “Kepi i Tundimeve”, programi veror me beqarë, plazh dhe bikini.

Beqarë, plazh dhe bikini, zbulohet kur do të fillojë 'Kepi i

“Në Korrik. Bëhuni gati”, ka shkruar autorja, teksa një ndjekës e ka pyetur “Kur fillon spektakli? Tundimet”.

Beqarë, plazh dhe bikini, zbulohet kur do të fillojë 'Kepi i

Kujtojmë se deri më tani janë zbuluar 3 konkurrentë, Fation Kuqari, Erjola Doci dhe një i huaj me emrin Gabriel.

Beqarë, plazh dhe bikini, zbulohet kur do të fillojë 'Kepi i

Beqarë, plazh dhe bikini, zbulohet kur do të fillojë 'Kepi i