Showbizz Shqiptar, 3 Gusht 2022, 19:55

Bashkëpunimi i shumëpritur, Fifi dhe Gjiko thyejnë rrjetin me këngën e re

XING

Bashkëpunimi i shumëpritur, Fifi dhe Gjiko thyejnë rrjetin me

Pak kohë më parë Gjiko dhe Fifi njoftuan se do të vinin me një bashkëpunim. Ky bashkëpunim i shumëpritur është publikuar ditën e sotme dhe mban titullin “365”.

Bashkëpunimi i shumëpritur, Fifi dhe Gjiko thyejnë rrjetin me

Kënga është ritmike dhe është pritur shumë mirë nga publiku. Dyshja janë kujdesur vetë për tekstin dhe muzikën.

Bashkëpunimi i shumëpritur, Fifi dhe Gjiko thyejnë rrjetin me

Më poshtë mund të dëgjoni këngën e plotë:

Bashkëpunimi i shumëpritur, Fifi dhe Gjiko thyejnë rrjetin me

Bashkëpunimi i shumëpritur, Fifi dhe Gjiko thyejnë rrjetin me

Bashkëpunimi i shumëpritur, Fifi dhe Gjiko thyejnë rrjetin me