Showbizz Shqiptar, 20 Nëntor 2022, 20:39

Arjola Demiri publikon mesazhet me ish-bashkëshortin

XING

Arjola Demiri publikon mesazhet me ish-bashkëshortin

Arjola ka treguar se me bashkëshortin vazhdojnë të ruajnë raportet e mira me njëri-tjetrin për shkak të fëmijëve.

Arjola Demiri publikon mesazhet me ish-bashkëshortin

Së fundmi, aktorja është pyetur në Instagram: “A i sheh ish burri fëmijët dhe a ke raporte të mira apo nuk flisni bashkë”?

“Sigurisht që takohen! Fëmijët e mi kanë raporte shumë të mira me prindin bab”, është përgjigjur Arjola dhe ka publikuar bisedën me vajzën në Whatsapp, ku ajo i thotë: “O ma unë edhe Rubini kemi për të shkuar te babi”.

Arjola Demiri publikon mesazhet me ish-bashkëshortin