Showbizz Shqiptar, 21 Qershor 2022, 16:48

Arbër Hajdari ka dy fjalë për Ilir Shaqirin dhe fitoren e tij në BBV: Do jem i sinqertë...

XING

Arbër Hajdari ka dy fjalë për Ilir Shaqirin dhe fitoren e tij

A kishte Arbër Hajdari një banor të preferuar brenda Big Brother VIP? Kjo pyetje i është bërë shpesh dhe iu drejtua edhe mbrëmë në “Kurthin e Piter Panit”. Opinionisti tha se nuk kishte asnjë të preferuar, por nuk ngurroi të thonte dy fjalë edhe për fituesin, Ilir Shaqirin.

Arbër Hajdari ka dy fjalë për Ilir Shaqirin dhe fitoren e tij

Arbri u shpreh se Iliri ishte më i duruari prandaj e meritoi fitoren.

Arbër Hajdari ka dy fjalë për Ilir Shaqirin dhe fitoren e tij

“Më është bërë disa herë kjo pyetje dhe e kam thënë, besoj se jam i sinqertë këtu. Nuk kam pasur ndonjë të preferuar”, tha Arbri dhe shtoi se ai që fitoi spektaklin, Ilir Shaqiri ishte më i duruari dhe e meritoi fitoren.

Arbër Hajdari ka dy fjalë për Ilir Shaqirin dhe fitoren e tij

Arbër Hajdari ka dy fjalë për Ilir Shaqirin dhe fitoren e tij

Arbër Hajdari ka dy fjalë për Ilir Shaqirin dhe fitoren e tij