Showbizz Shqiptar, 21 Nëntor 2022, 13:05

Anxhela Peristeri: Veriut i zien gjaku më shumë gjaku se Jugut, hedhin më shumë lekë në dasma

XING

Anxhela Peristeri: Veriut i zien gjaku më shumë gjaku se Jugut, hedhin

Anxhela Peristeri ishte e ftuar së fundmi në "Why not", në një intervistë me Roza Latin. Gjatë bisedës, Roza e pyeti Anxhelën se kush hedh më shumë lekë në dasma, veriu apo jugu dhe këngëtarja tregoi se veriorët janë më bujarë.

Anxhela Peristeri: Veriut i zien gjaku më shumë gjaku se Jugut, hedhin

"Zakonisht ne funskionojmë me një pagesë fikse, jo me para të hedhura. Por Veriu është më i gëzueshëm dhe më bujar. Sigurisht që edhe jugu ka dasma shumë të bukura, por veriut i zien pak më shumë gjaku sesa neve nga jugu", tha Anxhela.