Showbizz Shqiptar, 16 Mars 2023, 10:39

'Akoma vuan për Andin', Jasmina nuk i kursehet ndjekëses

XING

'Akoma vuan për Andin', Jasmina nuk i kursehet ndjekëses

Ndonëse të dy kanë vazhduar jetën, duket se ndjekësit nuk e harrojnë dot lidhjen e Andit me Jasminën në "Përputhen". Ato ia kujtojnë vazhdimisht Jasminës në komente, madje mendojnë se ajo vazhdon të vuajë për Andin. 

'Akoma vuan për Andin', Jasmina nuk i kursehet ndjekëses

"Se di pse na duket që ende vuan për Andin", i ka shkruar dikush, teksa ish-konkurrentja e "Përputhen" nuk e ka kursyer një përgjigje. "Mua më duket që ju nuk e keni sensin e kohës dhe të realitetit. Vazhdoj ua sqaroj që jeta vazhdon, ju akoma mbani ison e "Përputhen". Bëni para se turp", ka shkruar ajo. 

'Akoma vuan për Andin', Jasmina nuk i kursehet ndjekëses

Kujtojmë se Andi është në një lidhje dashurie me Gresën, lidhje që nisi në "Big Brother VIP Kosova", ndërsa Jasmina po bën dy vite e lidhur por identiteti i djalit që i ka marrë zemrën nuk dihet ende. 

'Akoma vuan për Andin', Jasmina nuk i kursehet ndjekëses

'Akoma vuan për Andin', Jasmina nuk i kursehet ndjekëses