Showbizz Shqiptar, 15 Mars 2023, 16:06

Agravon përplasja e banorëve me Kristin: Ke denigruar gjithë nënat

XING

Agravon përplasja e banorëve me Kristin: Ke denigruar gjithë

Debati  mes Kristit dhe banorëve ka agravuar edhe më shumë. Armaldo i është drejtuar me tone të larta duke i thënë se nuk mund të gjykojë Oltën, sepse ai nuk është as baba as nënë.

Ai u shpreh se duhet t’i vijë turp për mënyrën si u shpreh. E ndërkohë Qetsori e akuzoi se po denigron nënat dhe gratë shqiptare, vetëm se jeton në Bruksel.

Kristi e ka mohuar këtë gjë dhe tha se foli vetëm për imazhin e Oltës në lojë dhe se banorëve duhet tu vijë turp që e sollën situatën në këtë pikë.