Showbizz Shqiptar, 19 Qershor 2022, 23:49

A do ta shohim në ‘Big Brother VIP 2’? Flet Andi Artani

XING

A do ta shohim në ‘Big Brother VIP 2’? Flet Andi Artani

Ndonëse “Përputhen 2” ka kohë që ka përfunduar, Andi Artani vazhdon të mbetet një personazh mjaft i komentuar në media e në rrjet.

A do ta shohim në ‘Big Brother VIP 2’? Flet Andi Artani

Në një intervistë të dhënë së fundmi, ai është vënë përballë “Përputhen” dhe “Big Brother-it”, duke zgjedhur këtë të fundit. Ai ka thënë se nuk do t’i thoshte “jo” kësaj eksprience.

A do ta shohim në ‘Big Brother VIP 2’? Flet Andi Artani

“Me Përputhen është diçka që e kam mbyllur. Kështu që kësaj rradhe kisha me thënë Big Brother nëse e kishim si eksperiencë”, është shprehur Andi.

A do ta shohim në ‘Big Brother VIP 2’? Flet Andi Artani

A do ta shohim në ‘Big Brother VIP 2’? Flet Andi Artani

A do ta shohim në ‘Big Brother VIP 2’? Flet Andi Artani