Showbizz Shqiptar, 16 Maj 2022, 20:03

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet e humorit gjatë shtatzënisë

XING

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

Moderatorja Dojna Mema është në muajin e gjashtë të shtatzënisë. Ajo ndan shpesh me ndjekësit detaje të pritjes së ëmbël, siç ka bërë dhe së fundmi.

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

Dojna ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku një prej tyre e ka pyetur me luhatjet e humorit gjatë shtatzënisë. “Si ndihesh? A ke ulje-ngritje të humorit? A po të përballon Vlashenti?”, i ka shkruar ndjekësja.

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

“Se kam patur kurrë lotin e lehtë, por tani në shtatzëni rrëke më shkojnë! Më shumë se sa ulje-ngrotje humori, prekem shpejt. Mjafton një fjalë e thënë atëherë kur nuk duhet për të krijuar një dramë në kokën time. Vlashenti, si çdo burrë nuk është se ka shumë zgjedhje", është përgjigjur moderatorja.

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet

‘A po të përballon Vlashenti?’, Dojna Mema tregon luhatjet