Showbizz Shqiptar, 19 Maj 2022, 13:13

'A je puthur me Ardianin?', përgjigjja e Jasminës i bëri të gjithë të dyshojnë

XING

'A je puthur me Ardianin?', përgjigjja e Jasminës i

Jasmin Kadriu ishte e ftuar së fundmi në “Përputhen” ku foli për marrëdhënien e saj me këngëtarin Ardian Bujupi.

'A je puthur me Ardianin?', përgjigjja e Jasminës i

Ish-konkurrentja tha se mes tyre ka pasur flirt, por gjërat nuk kanë vazhduar më tej. Ajo shtoi se janë vetëm miq.

'A je puthur me Ardianin?', përgjigjja e Jasminës i

Jasmina u pyet nëse është puthur me këngëtarin dhe përgjigjja e saj la vend për dyshime. “Abstenoj”, tha duke qeshur.

'A je puthur me Ardianin?', përgjigjja e Jasminës i

'A je puthur me Ardianin?', përgjigjja e Jasminës i

'A je puthur me Ardianin?', përgjigjja e Jasminës i