Showbizz Shqiptar, 5 Gusht 2022, 14:09

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

XING

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

Dojna Mema është në muajin e nëntë të shtatzënënisë. Ajo do të bëhet së shpejti nënë e një djali dhe ndjekësit e saj janë bërë kuriozë nëse moderatorja do të kthehet në ekran pas lindjes. 

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

Në një bisedë virtuale në Instagram, moderatorja ka treguar se puna që bën e lumturon prandaj ka ndërmend t'i rikthehet shpejt televizionit.

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

“Fakti që bëhem nënë nuk mendoj së do të më privojë nga të qenurit grua me dëshira, pikësynime dhe profesionin e saj. Për mua është fëmija i parë dhe se di si do të përballem, por në këtë moment e mendoj që do të kthehem shpejt. Unë e dua dhe më lumturon puna që bëj. Rrjedhimisht një mami e lumtur ka fëmijë të lumtur”, është përgjigjur Dojna

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet

A do t'i rikthehet ekranit pas lindjes? Dojna Mema zbulon planet