Showbizz Shqiptar, 22 Qershor 2022, 16:24

1 muaj pasi bënë lidhjen publike, Laureta ankohet për Robertin

XING

1 muaj pasi bënë lidhjen publike, Laureta ankohet për Robertin

Një muaj më parë Roberti vendosi që lidhjen e tij të re ta bëjë publike, duke treguar dhe që bëhet fjalë për diçka serioze. Vajza në fjalë quhet Laureta Maqedonici dhe dyshja është bashkë prej disa muajsh.

1 muaj pasi bënë lidhjen publike, Laureta ankohet për Robertin

Lidhja mes tyre duket se po shkon më së miri. Bukuroshja nga Prishtina është duke e shoqëruar Robertin në thuajse çdo mbrëmje muzikore. Tani nuk mungojnë as postimet e tyre bashkë.

1 muaj pasi bënë lidhjen publike, Laureta ankohet për Robertin

Në të fundit Laureta është ankuar pasi Roberti nuk e lejon të bëjë video. Ai shfaqet prapa saj duke bërë fytyra qesharake dhe të dy qeshin.

1 muaj pasi bënë lidhjen publike, Laureta ankohet për Robertin

“S’të len me bo nje video”, shkruan Laureta.

1 muaj pasi bënë lidhjen publike, Laureta ankohet për Robertin

1 muaj pasi bënë lidhjen publike, Laureta ankohet për Robertin