XingFeed, 13 Maj 2020, 16:13

Ti e ndjen që ka diçka: Bëj këtë QUIZ dhe zbulo çfarë po të fsheh i dashuri gjatë karantinës

XING

Ti e ndjen që ka diçka: Bëj këtë QUIZ dhe zbulo

Shumë çifte po i kalojnë të ndarë ditët e karantinës. Mënyra e vetme për të mbajtur gjallë ndjenjën në këtë periudhë është padyshim komunikimi me të shkruar, me zë apo me video-call. Të ndodhur në largësi, ju mund të jeni kurioze të dini se ç'po bën partneri gjatë ditëve të karantinës që ju nuk e dini. Nëse është kështu, bëni quizin e mëposhtëm për ta zbuluar: