Nga Bota, 8 Shtator 2022, 17:42

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë të tretë

XING

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë

Aktori i njohur Nicolas Cage është bërë baba për herë të tretë. Partnerja e tij Riko Shibata ka sjellë në jetë një vajzë të cilës i kanë vendosur emrin August Francesca Coppola.

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë

Vogëlushja ka lindur ditën e djeshme dhe është në gjendje të mirë shëndetësore, së bashku me mamanë.

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë

Foshnja është fëmija i parë  i Cage me Riko Shibata-n. Ai është gjithashtu baba i dy fëmijëve nga marrëdhëniet e mëparshme, Kal-El 16 vjeç dhe Weston 31 vjeç.

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë

Vjen në jetë vajza, aktori i njohur bëhet baba për herë