Nga Bota, 16 Nëntor 2022, 13:39

Vajza çon babanë në një klub striptizmi për 100 vjetor

XING

Vajza çon babanë në një klub striptizmi për 100

Një i moshuar në SHBA ditëlindjen e tij të 100 e ka festuar në mënyrë unike pasi vajza e tij zgjodhi ta dërgojë në një klub striptizmi. Gioacchino "Jack" Poma përjetoi momente të veçanta nën shoqërinë e vajzave seksi që siç duket në foto kanë kërcyer rreth tij dhe i janë ulur në prehër.

Vajza çon babanë në një klub striptizmi për 100

Fotot e 100-vjeçarit me striptisten kanë bërë xhiron e rrjetit. New York Post shkruan se i moshuari ka dashur gjithmonë që të vizitojë një klub striptizmi por deri më tani nuk kishte shkuar.

Vajza çon babanë në një klub striptizmi për 100

Vajza e tij tha se e kishte shoqëruar atë në çdo moment në mënyrë që ai të mos sillej në mënyrë të papërshtatshme apo të emocionohej më shumë seç mund të përballonte.

Vajza çon babanë në një klub striptizmi për 100

Vajza çon babanë në një klub striptizmi për 100

Gruaja e Gioacchino kishte ndërruar jetë 12 vite më parë.