Nga Bota, 16 Qershor 2022, 22:27

‘Vaginën time mund ta shikosh në internet’, Kim dhe Pete tallen rreth momentit intim

XING

‘Vaginën time mund ta shikosh në internet’, Kim dhe Pete

Komediani Pete Davidson është shfaqur gjatë xhirimeve të serialit “The Kardashians”. Ai ka shkëmbyer një bisedë me Kimin në lidhje me vaginën e kësaj të fundit.

‘Vaginën time mund ta shikosh në internet’, Kim dhe Pete

Kim: Pete, eja këtu, duhet të takosh Paxy-n. Paxy ka punuar me mua për 14 vite nga ‘Keeping Up With the Kardashians’. Ajo di gjithçka për mua. Ajo ndoshta e ka pare dhe vaginën time

Pete: Më shumë se unë?

Kim: Jo më shumë se ti (qesh), por me siguri e ka parë.

‘Vaginën time mund ta shikosh në internet’, Kim dhe Pete

Paxy: Në fakt nuk e kam parë

Kim: Nuk e ke parë vaginën time? Mund ta shikosh në Internet.

Burimi: Page Six

‘Vaginën time mund ta shikosh në internet’, Kim dhe Pete

‘Vaginën time mund ta shikosh në internet’, Kim dhe Pete

‘Vaginën time mund ta shikosh në internet’, Kim dhe Pete