Nga Bota, 15 Prill 2022, 21:22

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e këngëtares

XING

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

Ditën e sotme kudo në rrjet qarkulluan lajme sipas të cilave reperi ASAP Rockey mund të kishte tradhtuar Rihannën me mikeshën e saj, Amina Muaddi. Këto lajme u përhapën në një kohë kur Rihanna është në fund të pritjes së ëmbël.

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

Nisur nga kjo, Amina ka reaguar me anë të një postimi në Instastory, ku i ka cilësuar këto lajme gënjeshtra dhe të turpshme.

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

"Gjithmonë kam besuar se një gënjeshtër e pabazë e përhapur në mediat sociale nuk meriton ndonjë përgjigje apo sqarim, veçanërisht një gënjeshtër kaq e turpshme. Fillimisht mendova se këto thashetheme të rreme – të fabrikuara me një qëllim kaq keqdashës – nuk do të merreshin seriozisht. Megjithatë, në 24 orët e fundit më është kujtuar se jetojmë në një shoqëri që është kaq e shpejtë për të folur për tema, pavarësisht nga baza faktike dhe se asgjë nuk është jashtë kufijve", ka shkruar stilistja.

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

Më tej Amina ka shtuar se Rihanna po jeton periudhën më të bukur të jetës dhe se ajo ka shumë respekt dhe dashuri për familjen e saj.

"Prandaj më duhet të flas pasi kjo nuk është e drejtuar vetëm ndaj meje, por ka të bëjë me njerëz për të cilët kam shumë respekt dhe dashuri", ka shkruar ajo.

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e

U tha se ASAP Rockey tradhtoi Rihannën me të, reagon shoqja e