Nga Bota, 8 Prill 2022, 23:53

U përjashtua për 10 vite nga 'Oscars', reagon Will Smith

XING

U përjashtua për 10 vite nga 'Oscars', reagon Will Smith

Akademia e Arteve dhe e Shkencave të Filmit të Hollywood-it u mblodh këtë të premte për të diskutuar masat disiplinore kundrejt aktorit Will Smith, pasi ky i fundit goditi Chris Rock-un gjatë ceremonisë së çmimeve “Oscars”.

U përjashtua për 10 vite nga 'Oscars', reagon Will Smith

Bordi vendosi që për një periudhë 10 vjeçare Smith nuk do të lejohet të marrë pjesë në asnjë ngjarje të Akademisë, për të mbrojtur sigurinë e interpretuesve dhe të ftuarve.

U përjashtua për 10 vite nga 'Oscars', reagon Will Smith

Pas këtij lajmi ka reaguar dhe aktori. “Unë e pranoj dhe respektoj vendimin e Akademisë", është shprehur ai në një deklaratë për “Page Six”.

U përjashtua për 10 vite nga 'Oscars', reagon Will Smith

U përjashtua për 10 vite nga 'Oscars', reagon Will Smith

U përjashtua për 10 vite nga 'Oscars', reagon Will Smith