Nga Bota, 14 Maj 2023, 01:01

Suedia fiton Eurovision 2023, Shqipëria në vend të 22

XING

Suedia fiton Eurovision 2023, Shqipëria në vend të 22

Suedia ka fituar Eurovision 2023 me këngën "Tattoo" nga Loreen. Kjo është hera e dytë që Loreen fiton Eurovisionin duke u bërë artistja e parë që fiton 2 herë këtë kompeticion.

Suedia fiton Eurovision 2023, Shqipëria në vend të 22

Në vend të dytë u rendit Finlanda me "Cha cha cha" nga Kaarija dhe në vendin e tretë Izraeli me "Unicorn" nga Noa Kirel.

Suedia fiton Eurovision 2023, Shqipëria në vend të 22

Shqipëria me "Duje" nga Albina dhe familja Kelmendi u rendit në vendin e 22.

Suedia fiton Eurovision 2023, Shqipëria në vend të 22