Nga Bota, 27 Prill 2022, 17:27

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e njëri-tjetrit për ‘qëllime rituale’

XING

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

Aktorja e njohur, Megan Fox ka zbuluar gjatë një interviste për “Glamour UK ” se ajo dhe i fejuari i saj Machine Gun Kelly pinë gjakun e njëri-tjetrit “për qëllime rituale”.

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

"Njerëzit e keqkuptojnë pirjen e gjakut dhe imagjinojnë sikur po e pijmë me gota si tek "Game of Thrones", por thjesht pijmë ca pika gjaku për qëllime rituale", tha aktorja 35 vjeçare.

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

Fox tha se i pëlqen astrologjia, metafizika, meditimi, si dhe praktika të hënës së plotë. Kur ajo dhe Kelly bëjnë një ritual gjaku, aktorja tha se për të "është një pasazh ose një arsye".

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

"Le të derdhim disa pika gjak dhe secili ta pimë", tregoi Fox duke shpjeguar sesi Kelly është i gatshëm të presë kraharorin e tij me xham të thyer dhe të thotë: "Më merr shpirtin".

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e

Shokon Megan Fox: Unë dhe partneri im pijmë gjakun e